byo wireless coupon harry david coupon code 2016 scottish mugs gifts kidz at play coupons

PROGRAMĂRI
0355 417 977 
0765 993 819 

PROGRAM
Luni-Vineri  8:00 - 17:00

Introducere

Compania Velnat si-a inceput povestea la inceputul anului 2006 cu specialisti a caror experienta depaseste 10 ani in domeniul auto. Am pornit cu o echipa mica, dar solida, care a crescut frumos si consistent.

Misiunea Velnat este de oferi incredere si profesionalism prin servicii de calitate de servisare auto pentru o gama larga de autoturisme de pe piata auto din Resita.

Datorita unei echipe de specialisti in domeniul auto, permanent instruiti din punct de vedere tehnologic si al relatiilor cu clientii, Velnat este atent la nevoile clientilor sai si urmareste satisfactia acestora prin grija fata de masina si asigurarea unor servicii auto de calitate.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de cea mai bună calitate pentru mașina dvs., atunci vă aflați la locul potrivit: vă oferim consultanță, reparații și întreținere dintr-o singură sursă pentru aproape toate brandurile.

Ca un atelier pentru toate mărcile de mașini, noi, experții Velnat auto service, tehnologie modernă de automobile și asigurăm funcționarea optimă a vehiculelor în orice moment. Pentru întreținere și reparații, mașina dvs. este, prin urmare, în mâinile cele mai bune cu noi.

Echipa Velnat

qrf
Vel Nat Importator direct Refrigerant R134A Certificat European verificat de TÜV Austria

RESPONSABILI SERVICE

VELESCU ION

ADMINISTRATOR

VELESCU NATICA

FINANȚE ȘI CONTABILITATE

VELESCU BENI

INGINER AUTO MECANIC